Dell akkumulátor

dell laptop akkumulátor
Dell akku a Gradon laptopszervizből

Laptop akkuk – Dell akkumulátor

A laptop – hordozható személyi számítógép, notebook – hordozhatóságának titka a gondosan megtervezett, könnyű hardverben és a nagy teljesítményű akkumulátorban rejlik. A laptop autonóm üzemidejét az alkatrészek áramfogyasztása, az elindított szoftverek mennyisége és az akkumulátor kapacitása határozza meg. E tekintetben a Dell akkumulátorok rendkívül megbízhatóak, azonban – társaikhoz hasonlóan – meghatározott élettartamuk van. A leggondosabb laptophasználó számára is elérkezik az idő, amikor új akkumulátort kell vásárolnia, mert a régi már nem biztosít elegendően hosszú üzemidőt.

Választék: a notebook akkumulátorok sokfélesége

A hordozható számítógépekben egyedi áramforrás-elemeket találunk, és az egyediség nemcsak az akkuban található cellák számára vonatkozik, hanem a műanyag burkolat formájára is.

A Dell akkumulátor esetében is érvényes az, hogy egyes akkumulátorfajták csak bizonyos laptoptípusokhoz alkalmazhatók. A laptop akkumulátorok sokféleségére a magyarázat, többek között, a notebook formatervezésében rejlik. A gyártók igyekeznek a lehető legkisebb helyre bezsúfolni az alkatrészeket, ugyanakkor időnként a nagyobb cellaszám – és ezzel a magasabb kapacitás – érdekében kibővítik a készülék műanyag burkolatát is.

Notebooktulajdonosok a budapesti Gradon Laptopszervizben vagy a Laptophardware Kft márkafüggetlen javítóműhelyében, valamint szaküzletében és webáruházában szinte az összes Dell laptopmodellhez vásárolhatnak új, gyári vagy pedig azonos minőségű utángyártott akkumulátort, elegendő megadni a gép vagy az elem pontos típusát. Amennyiben behozza a készülékét a szakboltba, szakembereink könnyen és gyorsan kiválaszthatják a megfelelő típust.

dell akkumulátorok - gradon
Egyedülálló választék: Dell laptop akkumulátorok minden típushoz és modellhez

További információk új honlapunk oldalán:

Általános tudnivalók a Dell akkumulátorokról

Akkuvásárlás és akkumulátor csere szándékával forduljon hozzánk bizalommal:

gradon laptop szerviz budapest
Ingyenes az alkatrész csere a Gradon szervizben: Hétfő-Péntek: 9:00-18:00, Szombat-Vasárnap: zárva

dell akku csere ingyen
Ingyenes akkucsere a budapesti szervizben

A Dell Incorporated részvénytársaság számítógépes hardvertervező és -gyártó vállalat. (Székhely: Round Rock, Texas, USA). A cég jelmondata: Hozzunk ki többet a mából! Ezt igyekeznek gyártmányaikkal bizonyítani, a gyáraikból kikerülő minden termék megbízható. A mobil computer berendezésekben áramforrásul szolgáló telepek élettartama azonban sajnos véges, ezért a notebook akku vásárlása időnként elkerülhetetlen. Dell  Inspiron, Dell Latitude és más modellekhez új, gyári és helyettesítő notebook akkumulátorok raktárról azonnal, 1 vagy 2 év jótállás. 6 és 3 lítium cellás laptop akkumulátor ára online rendelés esetén pénz visszafizetési garancia vállalással – Áramforrás, tápegység, notebook battery, lítium akku. led kijelző